Perfecte kinderschoenen onder alle weersomstandigheden

Kinderschoenen maken iedere outfit af. Meiden vinden het geweldig om onder hun favoriete jurkje een hip laarsje te dragen. Jongens stylen hun stoere outfit helemaal af met gave schoenen. De ideale kinderschoen moet er trendy uitzien, een goede pasvorm hebben en ook te dragen zijn tijdens alle weersomstandigheden.

Wat een weertje

In ons land is het weer iedere dag weer anders. De ene dag straalt de zon ’s ochtends al door de ramen terwijl het de dag erna regent dat het giet.

Kinderen vinden het heerlijk om bij alle weersomstandigheden lekker buiten te zijn. Gezellig spelen in de speeltuin als het zonnetje schijnt, wandelen in het bos tijdens een regenachtige dag of lekker sneeuwballen gooien in de winter.

Het is dan wel belangrijk dat je kind schoenen draagt die geschikt zijn voor alle weersomstandigheden.
Wij hebben de leukste kinderschoenen die je altijd en overal kunt dragen voor je op een rijtje gezet!

Ideale kinderschoenen

Natuurlijk is het handig om een extra paar kinderschoenen te hebben, maar het is ideaal om schoenen te kopen die je altijd kunt dragen.

Kinderlaarzen

Kinderlaarzen zijn stoer, praktisch en comfortabel. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Zowel de binnenkant als de buitenkant is gemaakt van leer, hierdoor gaan deze kinderboots lang mee. De zolen zijn van rubber gemaakt, waardoor de schoenen heerlijk lopen en je er urenlang mee kunt spelen. Tijdens de winter draag je deze laarzen met dikkere sokken zodat je voeten lekker warm blijven. In de lente en het najaar kies je juist voor een dunne, katoenen kous. Enkellaarsjes zijn de perfecte kinderboots tijdens de zomer.

Sneakers

Al jaren niet meer weg te denken zijn de sneakers. Naast de lage sneakers zijn de hoge sneakers voor kinderen ook steeds populsirder. Deze hogere schoenen kun je fijn dragen tijdens koudere dagen. Alle sneakers worden van een zeer goede kwaliteit leer gemaakt. Dit geeft deze kinderschoen een luxe uitstraling. Je kunt de leren sneakers goed behandelen met de juiste schoenverzorgingsproducten. Hiermee ziet de schoen er na een fietstochtje door de regen ook nog mooi uit.

Waterproof

Sommige kids lopen nooit om een waterplas heen, ze gaan er juist altijd in staan. Voor deze kinderen zijn waterproof schoenen ideaal. Deze schoenen zijn gemaakt met behulp van een speciale techniek waardoor ze waterafstotend zijn. Het is extra fijn dat de schoenen wel ademend zijn, waardoor je kind geen last krijgt van zweetvoeten. Als klap op de vuurpijl is de tong van de schoen zo ontworpen dat er bijna geen water in de schoen terecht kan komen. Ideaal toch en deze waterproof schoenen zijn ook nog beschikbaar in vele trendy kleuren.